Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ταινία έκπληξη ετοιμάζει η Πετρούλα;

Χαράς ευαγγέλια για τους θαυμαστές της

Νέα ταινία για τους Pink Floyd!

Εμπνευσμένη από το «Another brick on the wall»

Google Earth 6...Τώρα και με 3D δέντρα!(video)


Εμφανίστηκε η έκτη έκδοση του Google Earth και ήδη έχουν αρχίσει οι εντυπώσεις από τους χρήστες, ως προς τις αλλαγές που παρατήρησαν δηλαδή.

Η μεγαλύτερη σφαλιάρα της καριέρας του!

Ο Μουρίνιο πλήρωσε με το χειρότερο τρόπο την αλαζονεία του

Αυτοκίνητα… μινιατούρες!

Αυτοκίνητα μινιατούρες, που όμως μπορεί κανείς να τα οδηγήσει κανονικά δημιούργησε η εταιρεία Pocket Classics. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.


Ποια είναι η Mις Τουρισμός στην πίστα;

ΔΕΙΤΕ: Μια απροσδόκητη εμφάνιση στο Caramela Live

Της πέ(ν)ταξε τα μάτια έξω!

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν ο αγώνας

Μια αταίριαστη φιλία!

Μια αταίριαστη φιλία 
Το Γαλλικό περιοδικό "Le magazine des voyages de pêche" στην 56th έκδοση του έφερε στο φως της δημοσιότητας μια απίστευτη ιστορία αγάπης. «Ο Arnold Pointer ένας επαγγελματίας ψαράς από την νότιο Αυστραλία απελευθέρωσε από σίγουρο θάνατο έναν μεγάλο θηλυκό λευκό καρχαρία που είχε παγιδευτεί στα δίχτια του.

Συγκλονιστικό βίντεο: Έκλεψαν πρόβατο από φορτηγό εν κινήσει!

Για κλοπές προβάτων από στάνες έχουμε ακούσει. Αλλά να κλέψουν πρόβατο από φορτηγό την ώρα που βρισκόταν σε κίνηση στο δρόμο, ε αυτό δεν το ξανακούσαμε. Και όχι μόνο τα ακούτε αλλά θα το δείτε!

Κοιμηθείτε… σε κοντέινερ!

Ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο φιγουράρει σε προάστιο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Τα greeklish υπάρχουν από τον 16ο αιώνα!

Όπως αποδεικνύεται από ένα μεταγεγραμμένο απόσπασμα της «Ερωφίλης» του Γεωργίου Χορτάτση, που αποτελεί ένα από τα πρώτα ελληνικά κείμενα και το οποίο είναι γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες, τα greeklish φαίνεται πως εξυπηρετούσαν «ανάγκες» και πολύ παλαιότερων εποχών.

Οι 9 σημαντικότερες ταινίες που λογοκρίθηκαν!


Η ιστορία του κινηματογράφου είναι γεμάτη με περιπτώσεις που σοκάρουν και ενοχλούν και για αυτό τον λόγο απαγορεύονται από τους κινηματογράφους. Λίγη ανάρμοστη βία, λίγη θρησκευτική σάτιρα και μια δόση αιμομιξίας αποτελούν δοκιμασμένη συνταγή για να λογοκριθεί ένα φιλμ, με την πολύ απλή δικαιολογία ότι δεν αρμόζει στα κυρίαρχα ήθη και ιδεώδη μιας κοινωνίας. Η βρετανική εφημερίδα INDEPENDENT, βρήκε και παρουσίασε την πιο αμφιλεγόμενη κινηματογραφική συλλογή:

Η εκδίκηση της γυναίκας οδηγού (Video)


Τέρμα πια η απαξίωση και η προπαγάνδα εναντίον της γυναίκας οδηγού! Βρέθηκε η εκπρόσωπος του ωραίου φύλου που όρθωσε το ανάστημα της και πήρε την εκδίκηση της από τους άνδρες… Μη το χάσετε!

To Χειρόγραφο Βόινιτς

Το χειρόγραφο Βόινιτς πήρε το όνομα του από αυτόν που το ανακάλυψε το 1912 σε ένα ιταλικό μοναστήρι και είναι ίσως το πιο μυστηριώδες βιβλίο στην ιστορία του κόσμου. Πρόκειται για ένα βιβλίο γραμμένο σε μια ακατανόητη γλώσσα, με ακαταλαβίστικο περιεχόμενο και...
μυστηριώδεις εικονογραφήσεις.

Ωραία διαφήμιση!!!

Της εταιρίας τηλεπικοινωνιών Batelco, στο Μπαχρέιν

Σήμερα το τελευταίο αντίο!

Στις 11:00 η κηδεία του Γιώργου Φούντα

Ιπτάμενο αυτοκίνητο στην Πάτρα

ΔΕΙΤΕ: Η ζώνη έσωσε τη ζωή νεαρού οδηγού

Η Pink εμπνέεται από το αγαπημένο της ουίσκι

Μαντέψτε πώς θα βαφτίσει το παιδί της!

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
Εσείς το ξέρατε;
Για να καταφέρει να περπατάει με τον περίφημο σέξι τρόπο της, η Μέριλιν Μονρόε είχε πριονίσει ένα κομμάτι από το τακούνι του ενός παπουτσιού της!

Σαν σήμερα

Στις 30 Νοεμβρίου

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Μετά θάνατο δικαίωση για τον Τζιμ Μόρισον


Μετά από 40 χρόνια, ο θρυλικός Τζιμ Μόρισον ενδέχεται να απαλλαγεί μετά θάνατον από την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς, χάρις σε παρέμβαση του κυβερνήτη της Φλόριδας, ο οποίος θέλει να αποκαθάρει το όνομα του τραγουδιστή του ονομαστού συγκροτήματος Doors πριν τη λήξη της θητείας του.

Βγήκε επιτέλους η δίαιτα που αδυνατίζει!

Πρόκειται για την μεγαλύτερη μελέτη που έχει γίνει μέχρι σήμερα, σχετικά με την αποτελεσματικότητα των διαφορετικών σχημάτων δίαιτας.

“Ναι” από την Πολιτεία για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλάδελφεια!

Άλλη μία θετική εξέλιξη καταγράφουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στο θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από συνάντηση που είχαν με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Θάνο Μωραϊτη.

Πάτρα: O παππούς έδειρε τη γιαγιά για τα μάτια της ερωμένης του!


Τον ξεμυάλισε μια 50χρονη Βουλγάρα - Ο... 84χρονος ερωτιάρης απαιτεί από την 76χρονη γυναίκα του, να τα μαζέψει και να φύγει από το σπίτι...


Γαμήλιες... βουτιές!

Άφησε το πάρτι για να σώσει μια ζωή

Κάντε Click στο site & θα τρελαθείτε


Με το που θα μπείτε θα δείτε μια μικρή πόλη , που επάνω στα κτήρια έχει ταμπελίτσες κάνοντας Click στις ταμπέλες θα πάρετε απίστευτες πληροφορίες 
... ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτό είναι Ελληνικό site και μάλιστα του Υπουργείου Οικονομίας...

Επικίνδυνο για την υγεία το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Η εξάρτηση από τη νικοτίνη θεωρείται νευροβιολογικός εθισμός και έχει ταξινομηθεί επίσημα ως ασθένεια από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ενώ αποτελεί την κυριότερη αιτία πρώιμης θνησιμότητας στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Η «μητέρα» των μαχών

Η μεγάλη ημέρα για το απόλυτο παιχνίδι στον πλανήτη έφτασε. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρώνται απόψε (22.00) στο «Καμπ Νου» σε ένα «el clasico», όπου η νίκη είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς.

Ο Ήλιος είναι δικός της... κυριολεκτικά!...

Ιδιοκτήτρια ενός αστεριού φασματικού τύπου «G2» με το όνομα «Ήλιος», που βρίσκεται στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, σε απόσταση περίπου 149,6 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από την Γη φαίνεται να είναι μια Ισπανίδα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «La Voz de Galicia».

Το παιχνίδι στην αλάνα δεν υπάρχει πια…

Η τεχνολογία έχει προοδεύσει τόσο πολύ, ώστε τα βιντεοπαιχνίδια έγιναν διαδραστικά και πλέον δεν χρειάζεται να βγει το παιδί στην αλάνα να παίξει. Μπορεί να χοροπηδάει μέσα στο σαλόνι.

Έφυγε από τη ζωή ο Leslie Nielsen

Ο διάσημος Καναδός ηθοποιός Leslie Nielsen άφησε την τελευταία του πνοή χθες σε ηλικία 84 ετών σε ένα νοσοκομείο κοντά στο σπίτι του στο Fort Lauderdale.

Η βραδινή εκπομπή της Τζούλιας Αλεξανδράτου (video)

Στις αϋπνίες πλέον δε θα είστε μόνοι αφού από τη Δευτέρα (29/11) συντροφιά θα σας κρατά η ξανθιά τηλεπερσόνα, Τζούλια Αλεξανδράτου!ΔΕΙΤΕ ΤΟ trailer

Βρέθηκαν 271 άγνωστα έργα του Πικάσο (video)


Μήνυση κατά αγνώστων για κλεπταποδοχή κατέθεσαν οι κληρονόμοι του διάσημου ζωγράφου Πάμπλο Πικάσο, για τουλάχιστον 271 έργα του, που χρονολογούνται από το 1900 έως το 1932 και των οποίων την ύπαρξη αγνοούσαν οι πάντες, μέχρι σήμερα. Η αξία των έργων υπολογίζεται στα 60.000.000 ευρώ.

Στριπτίζ στην σκηνή του Dancing with the Stars - Πως αντέδρασε ο παρουσιαστής!


Τι γίνεται όταν το ζευγάρι που διαγωνίζεται στο Dancing with the stars τα πετάει όλα και αρχίζει να ερωτοτροπεί live; Το βίντεο που ακολουθεί τα λέει όλα.. (προσοχή...μόνο άτομα άνω των 18 ετών!)

Ανοίγει το πρώτο μουσείου ιστορικού αυτοκινήτου

Στις 22 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια του πολυχώρου «Athenian Capitol»

Σαν Σήμερα

29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 

Φάρσα που πήγε πολύ στραβά (Σοκαριστικό video)

Προσοχή
Ένα βίντεο έρχεται για να ταράξει όλους αυτούς που κάνουν ιδιαίτερα τρομακτικές φάρσες στους φίλους τους. Για τον λόγο αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να κάνετε σε κάποιον πλάκα.

Ποιος θέλει να πιει καφέ με την Τζούλια;

Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι έτοιμη από αυτή τη Δευτέρα να μοιράζει μεγάλες ποσότητες καφεϊνης σε επώνυμους καλεσμένους!

Ξυπνητήρια για σπάσιμο νεύρων!!!

Το πρωινό σήκωμα είναι μία πολύ βάρβαρη υπόθεση. Άσε που πολλές φορές κλείνεις το ξυπνητήρι και μετά σε παίρνει ο ύπνος με αποτέλεσμα να αργήσεις στην δουλειά σου. Τι κάνεις τότε; Αυτό ακριβώς το πρόβλημα έρχονται να λύσουν κάποια ξυπνητήρια με ειδικές… ικανότητες!

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ο γερουσιαστής που διαβάζει Playboy!

 
Μπορεί να είναι γερουσιαστής αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να διαβάζει το αγαπημένο του περιοδικό, το Playboy.

Έφυγε o Γιώργος Φούντας

Σε ηλικία 86 χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή ένας απο τους πιο σημαντικούς Ελληνες ηθοποιούς.
Ο Γιώργος Φούντας έφυγε απο τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής κι ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σημείο των καιρών: Γιατί μαγνητοσκοπούμε τις ερωτικές μας στιγμές;

Όλο και περισσότερα κορίτσια σήμερα λένε “ναι” στην επιθυμία του συντρόφου τους να τραβήξει βιντεάκι αισθησιακού περιεχομένου με πρωταγωνίστριες τις ίδιες.

Από αύριο αναμένονται κινητοποιήσεις στις φυλακές

Αυξημένη πανελλαδική ετοιμότητα των εισαγγελέων ζήτησε ο Καστανίδης

Αυτό θα πεί.. καλό αφεντικό !!!!

Είναι ένα κείμενο για πλάκα αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα! Πολλά αφεντικά, φαντάζονται κάπως έτσι τους κανονισμούς λειτουργίας μιας ιδανικής εταιρείας..

Ταραξίας-Ελλάς!

Ρεπορτάζ η ανεργία πλήττει τη νεολαία στην Ελλάδα (video)


Ρεπορτάζ του Al Jazeera για την ανεργία στην Ελλάδα.

Δεν έχουν φρένα στην Κίνα;

Bicycle Drift!!!

Το Smack My Bitch Up είναι το πιο αμφιλεγόμενο τραγούδι!!!


Αυτό είναι τουλάχιστον το αποτέλεσμα που έβγαλε ψηφοφορία της εταιρίας, RPS For Music. Δείτε ποια είναι τα 10 πιο αμφιλεγόμενα τραγούδια της μουσικής βιομηχανίας.

Γιατί ένα iPad δε μπορεί να αντικαταστήσει μια εφημερίδα;(video)

Και όμως! Όσοι νόμιζαν πως οι εφημερίδες μπορούν να αντικατασταθούν εντελώς από τα ηλεκτρονικά μέσα κάνουν λάθος και μάλιστα το διαψεύδει ακράδαντα το βίντεο που ακολουθεί.

Με μικροτσίπ τα κινεζικά διαβατήρια

Τα πρώτα ηλεκτρονικά διαβατήρια εγκαινιάζει η κινεζική κυβέρνηση, όπως μετάδωσε το πρακορείο Xinhua.

Συνετρίβη αεροσκάφος στο Πακιστάν -Έπεσε σε κτήρια


Και οι οχτώ επιβαίνοντες ενός μεταγωγικού αεροσκάφους είναι νεκροί, μετά από συντριβή λίγα δευτερόλεπτά μετά την απογείωση του στο Καράτσι.Υπάρχουν φόβοι για περισσότερους νεκρούς, καθώς το αεροσκάφος προσέκρουσε σε κτήρια της πόλης.

Παίζει έγχορδο όργανο με τα δόντια του!(video)

Ο 14χρονος Νεοζηλανδός Siuta Veaila έκλεψε τις εντυπώσεις στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό της χώρας για ανεύρεση νέων ταλέντων στο παραδοσιακό έγχορδο του ukulele, το Ukequest.