Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ο Alonso φοβάται τον Schumacher!


Ο Fernando Alonso δηλώνει ότι ο Michael Schumacher θα είναι η μεγαλύτερη απειλή για το 2011.
Μπορεί ο Ισπανός να έχασε το πρωτάθλημα από τον Sebastian Vettel, ωστόσο ο Ferni ήταν ανένδοτος όταν ρωτήθηκε για το ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος του αντίπαλος.

Θα υπάρχουν 5 παγκόσμιοι πρωταθλητές και ο πιο επικίνδυνος από αυτούς είναι ο Michael. Τώρα τον Ιανουάριο αν πρέπει να επιλέξω ένα όνομα θα είναι του Schumacher. Είναι 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Είχε μια δύσκολη χρονιά, αλλά εξακολουθεί να είναι πρωταθλητής. Αν το αυτοκίνητο είναι ανταγωνιστικό θα είναι υποψήφιος για τίτλο.
Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι ο Vettel θα είναι πιο δυνατός, και ότι η McLaren με τους Lewis Hamilton και Jenson Button δεν μπορεί να βγει εκτός παιχνιδιού.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Sebastian θα είναι από τους διεκδικητές. Θα είναι πιο έμπειρος και πιο ήρεμος. Θα οδηγήσει καλύτερα από πέρυσι και αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο για εμάς. Επίσης, η McLaren θα είναι από τα φαβορί.
Ο Alonso ρωτήθηκε και για τον αν οι 20 αγώνες είναι πολλοί.
Μου αρέσει που θα έχουμε 20 αγώνες. Μου αρέσει να τρέχω και οι περισσότεροι αγώνες είναι ευπρόσδεκτοι. Αλλά θα ήθελα περισσότερες δοκιμές, οπότε θα διάλεγα 20 αγώνες και περισσότερα τεστ. Δεν είναι εύκολο και είναι άδικο για τους νέους οδηγούς που δεν μπορούν να κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου