Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Απίστευτο! Ένα λευκό και ένα μαύρο παιδί, τα δίδυμα μιας μητέρας!

Απίστετο κι όμως αληθινό μια μητέρα γέννησε δίδυμα. Με μια διαφορά: το ένα μωρό είναι λευκό και το άλλο μαύρο!
 
Ο λόγος για την 21χρονη Shirley Wales που απέκτησε δυο πανέμορφα μωράκια με καισσαρική τομή. Η γυναίκα χάρηκε πολύ, αλλά ξαφνιάστηκε, όταν διαπίστωσε πως τα δυο νεογέννητα είχαν μια βασική διαφορά. Το ένα ήταν μαύρο και το άλλο λευκό.!


 
Τα δυο μωράκια είναι δίδυμα, αλλά έχουν διαφορετικό χρώμα επιδερμίδας μαλλιών και ματιών. Και τα δυο έχουν κληρονομήσει τα χαρακτηριστικά των γονιών τους. Το αγόρι, ο Leo έχει τη σκούρα επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα καφέ μάτια της μαμάς του, ενώ η Hope, το κοριτσάκι, έχει τη λευκή επιδερμίδα και τα ανοιχτόχρωμα μάτια του μπαμπά της.
 
Η μητέρα τους είναι ενθουσιασμένη και αποκαλύπτει πως σκεφτόταν να ονομάσει τα παιδιά “Ebony” και “Ivory”, επειδή το ένα είναι μαύρο και το άλλο λευκό, αλλά θεώρησε πως αυτό θα ήταν λίγο σκληρό. Πάντως ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το γεγονός ότι τα παιδιά της είναι τόσο διαφορετικά. “Όταν ήμουν έγκυος αστειευόμουν λέγοντας ότι μπορεί το ένα παιδί να βγει μαύρο και το άλλο άσπρο. Αλλά όταν η νοσοκόμα μου έφερε τα παιδιά δεν μπορούσα να το πιστέψω”, υπογραμμίζει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου