Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Στα… σαγόνια της Σούπερ Λιγκ

Tο πρώτο πιάτο της σημερινής ημέρας

Η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει έναν πρωταγωνιστή, τουλάχιστον στο πρώτο της μέρος. Με την αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Ηρακλή να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σάββατου, ο Γιάτσεκ Γκμοχ και η επιστροφή του στους πάγκους κλέβει την παράσταση. Παίζουν, επίσης, Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη-Πανσερραϊκός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Δεν είναι απλά το παιχνίδι που ανοίγει την 11η αγωνιστική της Super League. Είναι μια αναμέτρηση που ανοίγει νέους ορίζοντες! Ολυμπιακός Βόλου και Αστέρας αναμετρώνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Και δεν εννοούμε μόνο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά σε οποιαδήποτε κατηγορία.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ξάνθη πήγαινε με αβαντάζ στην Κέρκυρα. Είχε στον πάγκο της φρέσκο προπονητή, γεγονός που μέχρι τώρα της έχει φέρει γούρι και καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα. Τώρα, όμως, ο Νίκος Παπαδόπουλος πάλιωσε και είναι θέμα τι θα καταφέρει να κάνει κόντρα στον Πανσερραϊκό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Οι πρωτοτυπίες έχουν εξαντληθεί μπροστά στην πρωτοτυπία του Παναθηναϊκού να προσλάβει -έστω και ως υπηρεσιακό τεχνικό- τον Γιάτσεκ Γκμοχ. Στα 71 του χρόνια, ο «σαγόνιας» επιστρέφει σε πάγκο μετά εφτά σεζόν και θα κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή. Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη προκειμένου να μπουν και πάλι σε τροχιά επιτυχιών, αλλά και να εκμεταλλευτούν το όποιο αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη. Το πρόβλημα είναι πως μέχρι τώρα στην έδρα τους δεν έχουν κερδίσει κανένα παιχνίδι με περισσότερα από ένα γκολ διαφορά, έχουν δύο ισοπαλίες με υποδεέστερους αντιπάλους και αγωνίζονται κόντρα στον Ηρακλή που στα τελευταία τρία ματς στο ΟΑΚΑ έχει πάρει δύο ισοπαλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου