Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Φερέιρα και επίσημα στον ΠΑΟ

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι και επίσημα ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιο του είναι για ενάμιση χρόνο.
Ο Φερέιρα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα και συμφώνησαν σε όλα. Το συμβόλαιο είναι για ενάμιση χρόνο. Η συνάντηση (παρόντες ήταν και οι Φρέϊτας, Αντωνίου) είχε διάρκεια μία ώρα και ο κ Πατέρας κατά την αποχώρηση του είπε: «Πρόκειται για  μιά δοκιμασμένη λύση. Είναι πολύ θετικές οι εντυπώσεις μου από τον κ Φερέιρα».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Αρχίζει  μια πολύ καλή συνεργασία για μένα. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό ματς με τον Ηρακλή το βράδυ κι αφού θα έχω μια καλύτερη εικόνα της ομάδας θα τα πούμε και στο γήπεδο» τόνισε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος το πρωϊ είχε συνεργασία με τους Φρέιτας και Αντωνίου για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, θα πάρει μιά πρώτη γεύση από το έμψυχο υλικό του Παναθηναϊκού στο αποψινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια, θα δειπνήσει με τον κ Πατέρα.  

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέιρα ο οποίος αναλαμβάνει απο αύριο τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1,5 έτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου