Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο Ρούνεϊ θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ με δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο. Αιτία είναι οι κακές σχέσεις που διατηρεί με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον οποίο οι διαφορές που έχει φέρεται να είναι αγεφύρωτες.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα των αγγλικών εφημερίδων ο 25χρονος φορ ενδέχεται να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα κατά τη διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να θεωρούνται υποψήφιες για την απόκτησή του. Ωστόσο παράγοντας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαψεύδει τα όσα αναφέρονται σχετικά με την πώληση του Ρούνεϊ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Οι σχέσεις του διεθνή Άγγλου επιθετικού με τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» έχουν κλονιστεί σε μεγάλο βαθμό, μετά τα δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με την προσωπική του ζωή και κυρίως εξ αιτίας της κακής κατάστασης που βρίσκεται.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν ο Ρούνεϊ έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ το περασμένο Σάββατο ο σερ Άλεξ τον άφησε εκτός ενδεκάδας στο ισόπαλο (2-2) ματς με την Γουέστ Μπόμιτς. Ο κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τιμωρήσει τον 25χρονο φορ για σχόλια που έκανε σε βάρος του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου