Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Η Ελίνα είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί!

Η Ελίνα Μπεκάκου, το κορίτσι που πρώτο μπήκε στο σπίτι του «Big Brother» και πρώτο αποχώρησε, μίλησε στην κάμερα του ALPHA και αποκάλυψε πως ο Γιάννης και η Βαλεντίνα προσπάθησαν να τη δηλητηριάσουν.

Όλα αυτά εμείς γιατί δεν τα είδαμε ποτέ στις οθόνες μας;

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η sexy πρώην παίκτρια του reality, μέσω facebook πλέον, εξαπολύει νέα πυρά, που ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιους έχουν στόχο, καθώς έκανε το εξής σχόλιο: «to mono pou thelw na sas pw einai ena megalo euxaristw gia osous sthriksan thn epilogh mou gia to big brother kai opoios thelei na mathei perissotera uparxei to video pou milhsa sto live sthn roula koromhla kai eipa alhtheies pou den hksere kaneis kai biasthke na me krinei .... gia ola auta ekei mesa .... uparxoun ki alla kai suntoma tha ta mathete. ta kala paidia den pane xamena !!!! sas agapw zouzounakia mou».

«Το μόνο που θέλω να σας πως είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους στήριξαν την επιλογή μου για το big brother και όποιος θέλει να μάθει περισσότερα υπάρχει το video που μίλησα στο live στη Ρούλα Κορομηλά και είπα αλήθειες που δεν ήξερε κανείς και βιάστηκε να με κρίνει.... για όλα αυτά εκεί μέσα.... υπάρχουν και άλλα και σύντομα θα τα μάθετε. Τα καλά παιδιά δεν πάνε χαμένα!!!! Σας αγαπώ ζουζουνάκια μου».

Ποιος είδε την Ελίνα και δεν φοβήθηκε, η οποία έχει δηλώσει επίσης πως μια παίκτρια της επιτέθηκε... Πού είναι αυτά τα στιγμιότυπα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου