Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Υπεραιωνόβιος ψάχνει για την υπ'αριθμ. 06 σύζυγο!

Τι κι αν ένας άνδρας από τη Μαλαισία είναι σχεδόν τυφλός κι έχει σοβαρά προβλήματα ακοής; Η επιθυμία “να γιατρέψει τη μοναξιά του”, συνάπτοντας γάμο για 6η φορά αποδεικνύεται πολύ ισχυρότερη από κάθε πρόβλημα υγείας, ενώ ξεπερνά ακόμη και την -μικρή- λεπτομέρεια του ότι έχει ήδη συμπληρώσει 110 χρόνια ζωής.
Ο Άχμαντ Μοχάμαντ Ίσα είχε δηλώσει στην εφημερίδα “Utusan Malaysia”, ότι θα ήθελε να παντρευτεί για έκτη φορά, μιας και οι τέσσερις πρώτες σύζυγοί του πέθαναν και από την πέμπτη πήρε διαζύγιο. Δε βάζει μάλιστα και πολύ υψηλά τον πήχη. "Δεν έχει σημασία ποια θα είναι, αρκεί να μπορεί να μου μαγειρέψει ρύζι και κάρυ", είπε ο υποψήφιος γαμπρός, ο οποίος έταξε προκαταβολικά κι ένα αυτοκίνητο, δώρο στη νύφη!
Ο Ίσα, που έχει 5 παιδιά, 20 εγγόνια και 40 δισέγγονα, συγκίνησε με την ιστορία του δύο χήρες ηλικίας 82 και 70 ετών.
Η ιστορία του συγκίνησε τη Σάνα Άχμαντ, 82 ετών, μητέρα 9 παιδιών, η οποία ζει μόνη τα τελευταία 30 χρόνια, μετά το θάνατο του συζύγου της. Η εφημερίδα έγραψε ότι η 82χρονη επιθυμεί να παντρευτεί τον Ίσα, επειδή της θυμίζει τον άντρα της.
Θα έχει όμως ανταγωνισμό αφού άλλη μια χήρα, η 70χρονη Ζαϊνάμπ Σάλεχ, δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να εγκατασταθεί στην Κέντα, την πατρίδα του υπεραιωνόβιου γαμπρού.
"Η μοναξιά μπορεί να είναι οδυνηρή. Εάν δεχτεί, είμαι πρόθυμη να μείνω μαζί του. Τα παιδιά μου δεν το ξέρουν αλλά ελπίζω ότι θα το δεχτούν. Θέλω ένα σύντροφο για να μιλάω και να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου", είπε η Ζαϊνάμπ, η οποία έχει 8 παιδιά ηλικίας από 30 έως 53 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου