Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον ΠΑΟΚ - Φαβορί για να αναλάβει ο Ρεχάγκελ

- Η ήττα από τον Παναθηναϊκο στο ΟΑΚΑ ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
- Η κοινή συναινέση λύση του συμβολαίου αποφασίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από ραντεβού του Έλληνα προπονητή με τους  Ζαγοράκη-Κωνσταντινίδη.
- Πρόταση στον Ρεχάγκελ ετοιμάζουν στον "δικέφαλο".

88 ημέρες κράττησε η θητεία του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι καθώς ο "δικέφαλος" μετά την εξαιρετική  περσινή του πορεία στο πρωτάθλημα, μετά από 6 αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις 5 βαθμούς και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Αν και βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Οκτώβρη ο ΠΑΟΚ αναζητεί τον τρίτο προπονητή μέσα στην σεζόν.

Το story του... διαζυγίου

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, συνάντησαν τον Παύλο Δερμιτζάκη σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας, με σκοπό να συζητήσουν τις αλλαγές οι οποίες πρέπει να επέλθουν ώστε να ανακάμψει γρήγορα η ομάδα, από τη στιγμή που βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος.

Η διοίκηση ήθελε πριν πάρει την όποια απόφαση να ακούσει τα σχέδια του κύριου Δερμιτζάκη, καθώς ήθελε να δει αν ο ίδιος είχε να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για την αγωνιστική "ανάσταση" του ΠΑΟΚ.

Το αποτέλεσμα της κουβέντας ήταν ότι ο Δερμιτζάκης δεν είναι σε θέση να οδηγήσει την ομάδα στην άμεση ανάκαμψη, με αποτέλεσμα να... υπογράψουν το κοινή συναινέσει διαζύγιο.

Φαβορί ο Ρεχάγκελ


Από τα ξημερώματα της Κυριακής έχει ξεκινήσει ήδη η αναζήτηση του διαδόχου. Το πρώτο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού, Ότο Ρεχάγκελ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούν τον Γερμανό ως την ιδανική λύση για να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο, ωστόσο αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της συγκεκριμένης περίπτωσης. Πάντως στον "δικέφαλο" θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για τον Ρεχάγκελ...

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου